Leone Design - Visualizing Dreams

Archive for Zonder Categorie

Houtsnijwerk voor bruiloften en ansichtkaarten

Nu ook mogelijk: lasersnijden. Ideaal voor een bijzonder cadeau bij bruiloften, verjaardagen of andere speciale momenten.

Scrum kaartspel

Nu beschikbaar: Scrum pokerkaarten. Volledig op maat gemaakt en laten drukken, perfect om jouw organisatie zich te laten onderscheiden. 

Nieuw Logo voor 10-jarig lustrum Scope

Voor het jongeren-netwerk van Strukton (Scope) heb ik een nieuw lustrum-logo ontworpen. Dit was het resultaat:  

Nieuwe Interface voor MusicReader in ontwikkeling

Ik mag nog niets zeggen over het definitieve resultaat, maar hieronder volgen enkele schetsen die we afgelopen maanden hebben gemaakt.  

De pagina wordt op het moment vernieuwd

Deze pagina wordt op het moment vernieuwd, daarom kan het zijn dat enkele dingen nog niet helemaal werken. Even geduld alstublieft, de komende dagen wordt dit opgelost!

Infographic over stemmingen van de SP tegenover de D66 over Europa

Er werd mij gevraagd over ik een afbeelding kon maken om duidelijk te maken hoe de verhoudingen tussen de SP en D66 waren in Europa. Deze afbeelding moest de verschillende meningen van de verschillende partijen reflecteren, maar ook tot denken brengen. Hieronder is het resultaat te vinden:

Poster voor studenten-flatfeest

Als een jaarlijks terugkerende gewoonte moet er een poster gemaakt worden voor een studentenflat. Dit jaar was onderstaand het resultaat:

Flyer voor “Holland Weekend”

In opdracht van de Jonge Democraten heb ik een huisstijl ontworpen voor het thema “Nederland in de Wereld”. Na enkele creatieve brainstorms kwamen we al snel op een VOC-mentaliteit met Delfts Blauw. Op en top Nederlands!   

Infografics over conflicten in het Midden Oosten voor de Jonge Democraten

In opdracht van de Jonge Democraten werd gevraagd om informatie vanuit betrouwbare bronnen te verzamelen over het Israel-Palestina conflict. Dit heb ik daarna gevisualiseerd in een duidelijk afbeelding om de verschillen goed duidelijk te maken. 10

Waterfiltratie

Dit product is ontworpen voor een project op de universiteit. De opdracht was om een nieuw product te ontwerpen door nieuwe creativiteitsmethodes te gebruiken. Bij deze opdracht waren TRIZ, Platform Driven Product Development (PDPD) en Risk Diagnosing Methodology(RDM) de methodes die gekozen waren. TRIZ werd gebruikt om het ontwerp te optimaliseren, PDPD voor het efficient […]

Leone Design – Visualizing Dreams, KvK: 57989281